منتدى commerce
النجرسكو 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا النجرسكو 829894
ادارة المنتدي النجرسكو 103798
منتدى commerce
النجرسكو 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا النجرسكو 829894
ادارة المنتدي النجرسكو 103798
منتدى commerce
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 النجرسكو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
BASBOSA
مشرفه
مشرفه
BASBOSA


انثى عدد الرسائل : 2461
العمر : 35
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/05/2007

النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: النجرسكو   النجرسكو Emptyالجمعة أغسطس 24, 2007 8:54 am

المقادير:كيلو الا ربع مكرونة_نصف كيلو فراخ فلية مفرومة_ثلاث ملاعق سمنة_اربع ملاعق دقيق_بيضتان_ماح_فلفل_كيلو لبن(يمكن اضافة بعض الشوربة او اللبن حسب سمك الباشميل)
طريقة عمل الباشميل: نضع ثلاث ملاعق سمنة مع اربع ملاعق دقيق مع التقليب على النار قليلا ثم نضع اللبن و تضرب بالمضرب اليدوى سريعا وبعد ذلك يضاف الية البيض المخفوق ويضاف ايضا الملح والفلفل
الطريقة: يتم سلق المكرونة"الفرن" ويقسم الباشميل الى نصفين ويتم خلط النصف الاول مع المكرونة الفرن المسلوقة ونحضر الصنية ونضع نصف مقدار الخلوط ونضع فراخ الفلية المفرومة ثم نضع نصف مقدار المخلوط ونضع فوقة النصف الثانى من الباشميل وتترك فى الفرن الى ان تحمر وجها على درجة حرارة 180ملاحظة هامة: تقطع فراخ الفلية قطع صغيرة وتحمر البصلة على النار الى درجة الاصفرار ثم يضاف الفراخ وتقلب وتوضع البهارات والملح والفلفل وتترك حتى تنضج وبالهناوالشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
.ندى.
نقيب تجارى
نقيب تجارى
.ندى.


انثى عدد الرسائل : 14301
العمر : 35
مكان السكن : مصر حبيبتى
الوظيفة : .....
الهواية : التعلم و المناقشة و الرسم و النت طبعاD:
السٌّمعَة : 37
تاريخ التسجيل : 29/04/2007

النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: رد: النجرسكو   النجرسكو Emptyالسبت أغسطس 25, 2007 5:13 pm

تسلم ايدك يا بسبوسه
انا عرفت انا ليه لما عملتها طلعت وحشه بقى
لانى عملتها بفراخ مسلوقه فعلا بعدين قطعتها

لكن الطريقه بتاعتك لما نحمرها مع البصل و الملح و الفلفل اكيد هتبقى طعمها حلو

ميرسى يا سمسم تسلم ايدك

سللااااام عليييييكم و رحمة الله و بركاته
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.amrkhaled.net
 
النجرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى commerce :: منتدى الفن و الانتاج و الابداع ( قسم الافكار و التعليم ) :: مطبخ كوميرس-
انتقل الى: