منتدى commerce
البسكوت المبشور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا البسكوت المبشور 829894
ادارة المنتدي البسكوت المبشور 103798
منتدى commerce
البسكوت المبشور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا البسكوت المبشور 829894
ادارة المنتدي البسكوت المبشور 103798
منتدى commerce
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البسكوت المبشور

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
BASBOSA
مشرفه
مشرفه
BASBOSA


انثى عدد الرسائل : 2461
العمر : 35
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/05/2007

البسكوت المبشور Empty
مُساهمةموضوع: البسكوت المبشور   البسكوت المبشور Emptyالإثنين أغسطس 27, 2007 9:01 pm

البسكوت المبشور


المقادير:

2كوب دقيق

نصف كوب سكر

نصف كوب سمن

2بيض

ملعقة فانيليا ـملعقة بكينج بودر

الطريقة:

يسيح السمن على النار وتترك لتبرد وينخل الدقيق وتضاف اليها السكر والبيض والسمن وتقلب ناخذ نصف المقدار وتفرد فى صنية وتوضع مربى فى المنتصف والجزء الباقى يبشر بالمبشرة على المربي وتوضع فى الفرن لمدة ربع ساعة.


عدل سابقا من قبل في الأربعاء أغسطس 29, 2007 12:18 am عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
BASBOSA
مشرفه
مشرفه
BASBOSA


انثى عدد الرسائل : 2461
العمر : 35
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/05/2007

البسكوت المبشور Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسكوت المبشور   البسكوت المبشور Emptyالإثنين أغسطس 27, 2007 9:04 pm

البسكوت المبشور


المقادير:

2كوب دقيق

نصف كوب سكر

نصف كوب سمن

2بيض

ملعقة فانيليا ـملعقة بكينج بودر

الطريقة:
يسيح السمن على النار وتترك لتبرد وينخل الدقيق وتضاف اليها السكر والبيض والسمن وتقلب ناخذ نصف المقدار وتفرد فى صنية وتوضع مربى فى المنتصف والجزء الباقى يبشر بالمبشرة على المربي وتوضع فى الفرن لمدة ربع ساعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
.ندى.
نقيب تجارى
نقيب تجارى
.ندى.


انثى عدد الرسائل : 14301
العمر : 35
مكان السكن : مصر حبيبتى
الوظيفة : .....
الهواية : التعلم و المناقشة و الرسم و النت طبعاD:
السٌّمعَة : 37
تاريخ التسجيل : 29/04/2007

البسكوت المبشور Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسكوت المبشور   البسكوت المبشور Emptyالثلاثاء أغسطس 28, 2007 6:21 pm

تسلم ايدك يا قمر شكله لذيذ اوى

بس هى العجينه بنسويها الاول و بعدين نبشرها و لا و هى لسه عجينه

شكرا يا قمر

و مستنيه حاجاتك الحلوة دى دايما يا قمر

سلااااااااام عليييييييكم و رحمة الله و بركاته
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.amrkhaled.net
BASBOSA
مشرفه
مشرفه
BASBOSA


انثى عدد الرسائل : 2461
العمر : 35
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/05/2007

البسكوت المبشور Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسكوت المبشور   البسكوت المبشور Emptyالأربعاء أغسطس 29, 2007 12:21 am

مريسى يا نودى على تعقيبك
بالنسبة للعجينة بنبشرها وهى نية بالمبشرة وممكن بدل البشر نعمل العجينة دى على شكل صوابع بالعرض وبالطول وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
.ندى.
نقيب تجارى
نقيب تجارى
.ندى.


انثى عدد الرسائل : 14301
العمر : 35
مكان السكن : مصر حبيبتى
الوظيفة : .....
الهواية : التعلم و المناقشة و الرسم و النت طبعاD:
السٌّمعَة : 37
تاريخ التسجيل : 29/04/2007

البسكوت المبشور Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسكوت المبشور   البسكوت المبشور Emptyالأربعاء أغسطس 29, 2007 2:15 am

تسلم اييييييدك يا حبيبتى

ميرسى اووووووووى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.amrkhaled.net
 
البسكوت المبشور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى commerce :: منتدى الفن و الانتاج و الابداع ( قسم الافكار و التعليم ) :: مطبخ كوميرس-
انتقل الى: