Mai magdy تجارى شغال
عدد الرسائل : 911 العمر : 31 مكان السكن : الهرم - الجيزه الوظيفة : طــــــالبة علم السٌّمعَة : 13 تاريخ التسجيل : 28/02/2009
| موضوع: بانية بطريقة جديدة الأربعاء يناير 27, 2010 8:51 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير: | صدور فراخ حسب الرغبة للتتبيلة فلفل أخضر وطماطم وليمون وبصل ملح وفلفل وبهارات فراخ قليل من الجنزبيل وجوزة الطيب والقرفة علبة زبادى زيت أو سمن | [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | التحضير: |
أضيف الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ... وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ... نجهز التدبيلة الجديدة بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى) نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط | [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | الطبخ: |
نضع الزيت فى المقلاة ثم نضع بعض عصير الليمون لاضافة نكهة خاصة
ثم نضع الصدور ونقوم بتحميرها جيدا من الجانبين
وبالهنا والشفا |
منقول | |
|
زهرة القدس نقيب تجارى
عدد الرسائل : 6137 العمر : 33 مكان السكن : عفوك ربى.. الوظيفة : ماشية على أول الطريق .... الهواية : أستغفرك ربى وأتوب إليك.. السٌّمعَة : 64 تاريخ التسجيل : 03/04/2008
| موضوع: رد: بانية بطريقة جديدة الخميس يناير 28, 2010 11:57 pm | |
| | |
|
Mai magdy تجارى شغال
عدد الرسائل : 911 العمر : 31 مكان السكن : الهرم - الجيزه الوظيفة : طــــــالبة علم السٌّمعَة : 13 تاريخ التسجيل : 28/02/2009
| موضوع: رد: بانية بطريقة جديدة الإثنين فبراير 01, 2010 6:57 pm | |
| قليييييييييييييييييييييييييييييل حبة نونة شكرا يا فداء على مرورك | |
|
mohamed14 مشرف
عدد الرسائل : 3210 العمر : 35 مكان السكن : EGYPT الوظيفة : mohamed14 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 16/06/2007
| موضوع: رد: بانية بطريقة جديدة الجمعة فبراير 05, 2010 2:46 pm | |
| انتي جيتي علي الجرح يا مـي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ده انا تخصص بانيه , و بألف فيه كتييير بس بجد حاسس ان الخلطه دي جميله جدا و لازم هاجربها , و هاقولك رأيي طبعا - اقتباس :
- بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ههههههههههههههههه , اكيد يا مي من غير الفراخ , احنا لو عملنا كده هاتبقي عصير بانيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
Mai magdy تجارى شغال
عدد الرسائل : 911 العمر : 31 مكان السكن : الهرم - الجيزه الوظيفة : طــــــالبة علم السٌّمعَة : 13 تاريخ التسجيل : 28/02/2009
| موضوع: رد: بانية بطريقة جديدة الجمعة فبراير 05, 2010 10:41 pm | |
| - mohamed14 كتب:
- انتي جيتي علي الجرح يا مـي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ده انا تخصص بانيه , و بألف فيه كتييير بس بجد حاسس ان الخلطه دي جميله جدا و لازم هاجربها , و هاقولك رأيي طبعا - اقتباس :
- بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ههههههههههههههههه , اكيد يا مي من غير الفراخ , احنا لو عملنا كده هاتبقي عصير بانيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] هههههههههه عندك حق فى دى على العموم جربها وقول رايك عشان اجربها فيهم المرة الجاية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|