منتدى commerce
بانية بطريقة جديدة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بانية بطريقة جديدة 829894
ادارة المنتدي بانية بطريقة جديدة 103798
منتدى commerce
بانية بطريقة جديدة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بانية بطريقة جديدة 829894
ادارة المنتدي بانية بطريقة جديدة 103798
منتدى commerce
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بانية بطريقة جديدة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Mai magdy
تجارى شغال
تجارى شغال
Mai magdy


انثى عدد الرسائل : 911
العمر : 31
مكان السكن : الهرم - الجيزه
الوظيفة : طــــــالبة علم
السٌّمعَة : 13
تاريخ التسجيل : 28/02/2009

بانية بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: بانية بطريقة جديدة   بانية بطريقة جديدة Emptyالأربعاء يناير 27, 2010 8:51 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بانية بطريقة جديدة
ربنا يستر


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:
صدور فراخ حسب الرغبة
للتتبيلة فلفل أخضر وطماطم وليمون وبصل
ملح وفلفل وبهارات فراخ قليل من الجنزبيل وجوزة الطيب والقرفة
علبة زبادى
زيت أو سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
التحضير:


أضيف الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل
البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما
يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............



نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ...
وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه
عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...
نجهز التدبيلة الجديدة
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .

ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......

بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)
نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير

مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطبخ:








نضع الزيت فى المقلاة ثم نضع بعض عصير الليمون لاضافة نكهة خاصة

ثم نضع الصدور ونقوم بتحميرها جيدا من الجانبين

وبالهنا والشفا
منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة القدس
نقيب تجارى
نقيب تجارى
زهرة القدس


انثى عدد الرسائل : 6137
العمر : 33
مكان السكن : عفوك ربى..
الوظيفة : ماشية على أول الطريق ....
الهواية : أستغفرك ربى وأتوب إليك..
السٌّمعَة : 64
تاريخ التسجيل : 03/04/2008

بانية بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: بانية بطريقة جديدة   بانية بطريقة جديدة Emptyالخميس يناير 28, 2010 11:57 pm

مش عارفه ما ليش حمل اقعد اقرأ فى الاكل معرفش ليه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بس كفايه انك تقوليلى فراخ وبانيه وعليها جنزبيل دى كارثه لوحدها

ده بيحرق جدااا

بس طبعا تسلم ايدك يا شيف يا ماهره [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Mai magdy
تجارى شغال
تجارى شغال
Mai magdy


انثى عدد الرسائل : 911
العمر : 31
مكان السكن : الهرم - الجيزه
الوظيفة : طــــــالبة علم
السٌّمعَة : 13
تاريخ التسجيل : 28/02/2009

بانية بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: بانية بطريقة جديدة   بانية بطريقة جديدة Emptyالإثنين فبراير 01, 2010 6:57 pm

قليييييييييييييييييييييييييييييل
حبة نونة
شكرا يا فداء على مرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mohamed14
مشرف
مشرف
mohamed14


ذكر عدد الرسائل : 3210
العمر : 35
مكان السكن : EGYPT
الوظيفة : mohamed14
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 16/06/2007

بانية بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: بانية بطريقة جديدة   بانية بطريقة جديدة Emptyالجمعة فبراير 05, 2010 2:46 pm

انتي جيتي علي الجرح يا مـي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ده انا تخصص بانيه , و بألف فيه كتييير Smile

بس بجد حاسس ان الخلطه دي جميله جدا و لازم هاجربها , و هاقولك رأيي طبعا


اقتباس :
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا

ههههههههههههههههه , اكيد يا مي من غير الفراخ , احنا لو عملنا كده هاتبقي عصير بانيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Mai magdy
تجارى شغال
تجارى شغال
Mai magdy


انثى عدد الرسائل : 911
العمر : 31
مكان السكن : الهرم - الجيزه
الوظيفة : طــــــالبة علم
السٌّمعَة : 13
تاريخ التسجيل : 28/02/2009

بانية بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: بانية بطريقة جديدة   بانية بطريقة جديدة Emptyالجمعة فبراير 05, 2010 10:41 pm

mohamed14 كتب:
انتي جيتي علي الجرح يا مـي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ده انا تخصص بانيه , و بألف فيه كتييير Smile

بس بجد حاسس ان الخلطه دي جميله جدا و لازم هاجربها , و هاقولك رأيي طبعا


اقتباس :
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا

ههههههههههههههههه , اكيد يا مي من غير الفراخ , احنا لو عملنا كده هاتبقي عصير بانيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هههههههههه
عندك حق فى دى
على العموم جربها وقول رايك
عشان اجربها فيهم المرة الجاية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بانية بطريقة جديدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى commerce :: منتدى الفن و الانتاج و الابداع ( قسم الافكار و التعليم ) :: مطبخ كوميرس-
انتقل الى: